Hem / Nyheter / Game of Thrones säsong 4 bekräftad
Game of Thrones S3

Game of Thrones säsong 4 bekräftad

Det är väl knappast någon överraskning att HBO redan nu bestämt sig för att göra en fjärde säsong av den otroligt populära serien.

Game of Thrones slog också tittarrekord i samband med premiären av den tredje säsongen. 4,4 miljoner tittare som såg första avsnittet, och 163 000 människor delade ut torrentfiler samtidigt vilket upp emot 1 miljon människor använde sig av.

Game of Thrones popularitet på torrentsajter och andra delningstjänster är inget nytt, men HBO verkar inte direkt dystra av denna utmärkelse. I en intervju med Entertainment Weekly säger deras programchef Michael Lombardo följande:

”Jag borde kanske inte säga detta, men det är en sorts komplimang. Efterfrågan finns där, och det påverkar inte DVD försäljningen något negativt. Denna företeelse är något som tillkommer när man har en sådan enorm succé på ett betal-TV-bolag.”

Något premiärdatum för säsong 4 är inte spikat ännu men gissningvis blir det tidigt nästa vår.

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'et_list_pings' not found or invalid function name in /storage/content/75/133275/tvserieguiden.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1833 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'et_list_pings' not found or invalid function name in /storage/content/75/133275/tvserieguiden.se/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1833

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>