Hem / Nya TV-serier / S.H.I.E.L.D blir tv-serie
S.H.I.E.L.D BLIR TV-SERIE

S.H.I.E.L.D blir tv-serie

Efter succén med The Avengers kom det kanske inte som en överraskning att man med franschaisen ville ge sig in i tv-seriens värld. Att det skulle bli S.H.I.E.L.D var jag däremot positivt överraskad för. Men kan en sådan serie klara sig utan Nick Fury, Agent Coulson och Maria Hill? Enligt Joss Whedon är lösningen att introducera en helt ny cast med karaktärer.

När MTV intervjuade honom infrö promotion för Much Ado about Nothing berättade han att han var “långt gången” med att skapa serien. Han berättade också att serien kommer att ha unika karaktärer som vi inte sett redan i filmatiseringar av Marvel Universumet.

Och med vad Joss menar med att det blir unika karaktärer så behövde han pitcha samma fråga och då sa han:

“Well, what does S.H.I.E.L.D. have that the other superheroes don’t? And that, to me, is that they’re not superheroes,” said Whedon. “But they live in that universe. Even though they’re a big organization, that [lack of powers] makes them underdogs, and that’s interesting to me.”

 

Se intervjuven här nedan:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>