Hem / Om TVserieguiden.se

Om TVserieguiden.se

Finns det något härligare än att hitta den där nya tv-serien som du helt missat och det finns en massa säsonger som du bara kan sätta dig ned och plöja igenom?

Vi startade Tvserieguiden.se när vi kände att det saknades en svensk sida som delvis listade alla tv-serier och skrev om nya serier, prylar till vardagsrummet och nyheter runt tv-serierna.

Vi är alla som jobbar med Tvserieguiden.se nördigt intresserade av tvserier och följer slaviskt våra olika favoritserier. Vi som skriver här lägger också mycket av våra personliga tankar och känslor som kanske inte alltid rimmar med vad ni, våra läsare tycker. Men vi vill hellre skapa en diskussion än att skriva slätstrukna recensioner som ska passa alla. Så tveka inte att höra av er om vi har fel, ni tycker något helt annorlunda eller bara att säga att vi gör ett bra jobb 🙂

Vi hoppas att vi ska växa och genom det kunna bygga upp en stark community (för övrigt en sjukt bra serie med Chevy Chase, se den) som vi tillsammans med de tvbolag vi jobbar med ska kunna erbjuda både erbjudanden och smygvisningar.

Om det är något ni saknar eller om ni vill på något sätt vara med och bidra får ni jättegärna höra av er på hej@tvserieguiden.se

Så, med det sagt… Poppa popcornen, lägg ned isen och ta ut colan och sätt igång första avsnittet på den där nya serien

Tack från oss på Tvserieguiden.se