Hem / Nyheter / 12 månaders bindningstid för HBO?
HBO Nordic

12 månaders bindningstid för HBO?

Enligt siten Hardware.no så tänker HBO kräva att du binder upp dig i 12 månaders abonnemang för att få tillgång till tjänsten. Och det gäller även om du vill pröva på den sedan tidigare utannonserade gratismånaden. Enligt nordenchefen på HBO Nordic så får du endast gratismånaden om du binder dig för tolv månader vilket snabbt uträknat gör att du får betala 869 SEK med en rabatt på 79 SEK.

Informationen som inte är 100% bekräftad kommer ifrån HBO Nordics facebooksida i Norge och lyder som såhär:

“Bindingstiden vil være 12 måneder. Mer tekniske opplysninger rundt vår tjeneste vil komme ved lansering. Vi setter pris på din interesse. Mvh. Anja, HBO Nordic”

Personligen så förstår jag att man vill binda upp folk och att det är en stor satsning som kräver “garanterade” intäkter ifrån början. Så jag vet inte om jag tycker att det är så fel egentligen. Men jag hoppas ändå att dom låter folk testa det en månad, med tanke på det utbud dom verkar kunna erbjuda har jag svårt att se varför dom inte skulle göra det.

Vi har kontaktat HBO Nordic och väntar på svar.

 

Läs mer på Hardware.no här: http://www.hardware.no/artikler/hbo-far-12-maneders-bindingstid/114008

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>