Hem / Nyheter / Chevy Chase hoppar av Community
Chevy Chase

Chevy Chase hoppar av Community

Chevy Chase och producenterna för TV serien på NBC, har gemensamt kommit överens om att skiljas åt. Det kommer ske med omedelbar verkan. Huvuddelen av Community’s fjärde säsong med 13 avsnitt har redan filmats och Chevy Chase kommer inte vara med i de få avsnitt som ännu inte gjorts färdiga.

Nyheten om Chase avhopp från Community kommer knappast som en överraskning. Hans återkomst till säsong 4 var något förvånande när han flera gånger i våras antydde att han skulle lämna serien. Enligt honom själv var det ett stort misstag som han ångrar, då han tycker att “sitcom” är bland den lägsta formen av TV.

Han har även varit i fejd med seriens skapare där han lämnade ett mindre trevligt meddelande på hans telefonsvarare, och skällt ut medlemmar från produktionsteamet.

Chase utträde kommer sannolikt inte påverka serien i stort, men det kommer säkert märkas en del då han har en ganska framträdande roll i serien. Hur stort, det får vi se om Community kommer tillbaks med en femte säsong.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>