Hem / Nya TV-serier / Dolph Lundgren gör TV-seriedebut
Dolph Lundgren. Foto: Gage Skidmore

Dolph Lundgren gör TV-seriedebut

Skådespelaren Dolph Lundgren kommer att göra sin TV-seriedebut med ett actionladdat äventyrsdrama som med namn Rescue 3, med premiär under hösten 2013.

Emmett/Furla Films i samarbete med Envision Entertainment och Tribune kommer att finansiera de 20-avsnitten med ett kontrakt på två år och garanterat 104 veckor.

Rescue 3 handlar om en elitstyrka i södra Kalifornien som består av livräddare, brandmän och kustbevakningen, där varje avsnitt kretsar kring en händelse som omfattar alla tre byråer.

Dolph kommer att spela kapten John Mathews, en motvillig hjälte som är brandman och livräddare. Han leder en specialiserad enhet som består av experter inom luft-, eld- och vattenräddning.

Tribunes VD Sean Compton är mycket nöjd med att få sända en serie som han tror kommer bli en stor framgång för deras del. Där Dolph Lundgren har med sig en imponerande mängd av erfarenhet från filmvärlden och där hans första tv-serie kan dra nytta av hans enorma popularitet världen över.

Emmett/Furla grundare Gregory J. Bonann säger att “Jag är glad och hedrad över att få arbeta tillsammans med Dolph och kan inte tänka mig en bättre person att leda vårt team både på och utanför kameran”.

Källa: Hollywood Reporter
Foto: Gage Skidmore

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>