Hem / Nyheter / HBO är lanserat – men bara för Telia-kunder
HBO Nordic

HBO är lanserat – men bara för Telia-kunder

Tidigare ikväll meddelade HBO Nordic att de har påbörjat lanseringen av sin efterlängtade tjänst i Sverige. I den första etappen av utrullningen är det dock bara Telias IPTV-kunder som kan ta del av tjänsten.

Via Facebook meddelade HBO Nordic att tjänsten snart blir tillgänglig via hbonordic.com – då även för Finland, Norge och Danmark.

HBO Nordic kommer att erbjuda toppserier som Game of Thrones, True Blood och Boardwalk Empire inom 24 timmar efter att de har visats i USA. Prislappen för ett abonnemang är satt till 79 kr/månad.

– Det här är precis vad kunderna efterfrågar. Det senaste avsnittet av favoritserien – så fort som möjligt efter premiären i USA. Och tillgång till hela säsonger av gamla och nya serier om man har missat ett avsnitt eller hört talas om en ny serie. Precis så skall en bra tv-upplevelse se ut och vi är väldigt glad över att vara den första operatören i Norden att kunna erbjuda detta, säger Kent Jonsson, konsumentmarknadschef på bredbandstjänster på Telia.

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>