Hem / Nyheter / Homeland kommer tillbaka 2013

Homeland kommer tillbaka 2013

Grattis alla Homeland fans, under 2013 kommer serien att få en tredje säsong rapporterar The Hollywood Reporter.

Det kanske inte kommer som någon överraskning efter att Homeland tagit hem heal 6 Emmy’s förra månaden för bla. bästa manliga och kvinnliga huvudroll. Men inte nog med det så kammade den också hem en Golden Globe för bästa drama serie. Homeland har en global fanbase på ung. 5.2 miljoner fans och till dom hör Barack Obama bla.

Om ni inte sett serien så är det en serie som är löst baserad på en Israelisk tv-serie som heter Prisoners of War. Serien fokuserar på Claire Danes som spelar CIA agenten Carrie Mathison och Damian Lewis som spelar Nathan Brody som är en US Marine som blivit tillfångatagen av Al-Qaeda och kommer hem efter en lång tid i fångenskap. Ska inte spoila mera, men se den.. den är riktigt bra och spännande.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>