Hem / Nya TV-serier / House of Cards en ny serie från Netflix

House of Cards en ny serie från Netflix

Ta en dos David Fincher, lägg till ett par matskedar Kevin Spacey, två kryddmått streamingtjänst och koka ned allt i en gryta av politiskt rävspel så har du Netflix egenproducerade tv-serie House of Cards.

Den är regisserad av David Fincher och har Kevin Spacey i en av rollerna. CNN’s John King ska också tydligen vara med i en cameo.

Serien kommer att vara i 13 avsnitt och är tillgänglig för Netflix abonnenter den 1:a Februari. Vi har sökt Netflix för att fråga om 1:a Februari även är för oss i Sverige, återkommer när vi fått svar.

Vi har nu fått svar ifrån Netflix och dom bekräftar att serien kommer ha premiär i Sverige samma datum + att alla 13 episoder kommer att komma samtidigt, YES!

Se trailern här:

Och jag fick också postern till serien som är en av dom snyggaste jag sett och ligger helt klart i nivå med dom bättre filmposters genom tiderna. Se den själv här:

House of Cards Poster

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>