Hem / Nya TV-serier / The Carrie Diaries får premiärdatum

The Carrie Diaries får premiärdatum

Sex and the City uppföljaren(prequel) får äntligen ett premiärdatum, den kommer att gå upp måndagen den 14:e Januari.

Om ni missat det så kommer The Carrie Diaries handla om Carrie Bradshaw i hennes tidigare år på high school på tidigt 80-tal. Självklart är hon på manhattan men det verkar bli en mer trevande serie där Carrie börjar lära sig om kärlek, sex, vänskap och familjeliv. Har ni inte sett den tidigare så rekommenderar jag starkt att ni gör det,mycket bra serie som på ytan kan verka ytlig men definivt har sina djupare poänger. Just nu har Discshop ett bra pris på “The Essential Collection: Silver” som innehåller alla avsnitt + en helt sprillans ny bonusdisc. Vi har inte själva kollat igenom bonusdiscen men det ska finnas lite alternativa slut och annat smått och gott. Väl värt för det bra priset(499kr) så länge det håller. Köp den här!

Och har ni inte sett trailern för The Carrie Diaries så finns den här:

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>