Hem / Nostalgi / The Simpsons intro på “riktigt”
The Simpsons Real Life Intro

The Simpsons intro på “riktigt”

En av dom mest kända tv-serie introfilmerna är nog utan tvekan The Simpsons. Den har gjorts i massor av varianter och serien själva vågar leka mer formatet. Förutom att dom själva lekt med formatet har även andra gjort spoofs och egna versioner av det med varierande kvalité. En av mina favoriter är ändå den här real-life versionen av The Simpsons introt som är gjort med riktiga människor. Dom har till och med fått med en packad Barney 🙂 Se själva här:

http://youtu.be/gAQ6jRMhw1M

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>