Hem / Nyheter / Viaplay nu för Playstation 3
Viaplay - Playstation 3

Viaplay nu för Playstation 3

Viaplay som nyligen har släppt en app för Windows 8 meddelar idag att tjänsten nu även finns för Playstation 3.

De användare som har Viaplay-abonnemang och PlayStation®Plus-konto erbjuds obegränsad tillgång till marknadens bredaste utbud av TV-serier, filmer och direktsänd sport, direkt i en internet-uppkopplad PlayStation 3. Viaplay och Sony bjuder till att börja med även på en månad fritt Viaplay respektive PlayStation®Plus abonnemang så att alla ska ha möjlighet att testa tjänsten.

Viaplay som idag är Skandinaviens ledande online-tjänst för TV, film och sport, vill göra sitt innehåll tillgängligt för så många plattformar som möjligt. Redan idag finns tjänsten på PC, Mac, smarta telefoner, läsplattor, Viaplay-Boxen, Smart TVs och snart även på Xbox 360.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>