Hem / Nya TV-serier / Amish Mafia – premiär i december

Amish Mafia – premiär i december

Den nya TV-serien “Amish Mafia” tar tittarna bakom tidigare stängda dörrar inom Amishsammhället.

Serien, som börjar sändas i december på Discovery, handlar om en grupp män som tar lagen i egna händer för att skydda samhället. Det var efter ett uppmärksammat massmord på 5 stycken Amish kvinnor 2006 i Lancaster County som amish medlemmarna fick upp ögonen på deras samhälles svaghet mot en omvärld som var så olik deras. Såhär skriver Discovey Channel själva om serien:

“This is a side of Amish society that exists under the radar, and the Amish church denies the group’s existence. Amish Mafia provides eyewitness accounts of the incidents, misdeeds and wrongdoings within the Amish community, as well as a rare look at Levi and his team members who work together to maintain harmony. To protect participants and their family members, some identifying information and property has been changed. Some scenes have been reenacted.”

Det här är ju en sida av amish samhället som är väl dolt och inte många har insyn i och det ska bli riktigt kul att följa, tyvärr har jag inte fått något svar ifrån Discovery i Sverige när Amish Mafia kommer att visas här.

***Uppdatering***

Vi har nu fått svar ifrån Discovery Channel Sverige på deras Facebooksida och dom säger att dom tyvärr inte har något datum ännu, men att vi ska kika i tablån för 2013 och har vi tur så dyker Amish Mafia upp där, vi håller tummarna för det!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>