Hem / Webb-TV / HBO börjar sin utrullning
HBO Nordic

HBO börjar sin utrullning

Nu har HBO Nordic börjat sin utrullning och det som hittills varit endast tillgängligt för Teliakunder börjar nu sakta men säkert öppna sig för allmänheten. HBO Nordic väljer en lugn utrullning och kommer inte släppa in alla. I början kommer dom att delvis släppa före dom med vouchers från Samsung och sedan börja beta av dom som anmält sig. Förhoppningsvis kommer det gå bra och utrullningen kommer att gå snabbt får vi hoppas. Ser fram emot att få testa HBOs tjänst. Inser att jag har en hel del HBO-serier att kolla i kapp. HBO Nordic skriver på sin hemsida bland annat:

“We have now started the launch of hbonordic.com. We really appreciate your commitment to HBO. As many of you have requested access to the service, it will open in priority to customers who have registered and have received a voucher.”

Om ni redan kommit in får ni gärna skicka in era tankar och initiella reaktioner till oss, vi hade tänkt att smälta tjänsten ett par månader och sedan skriva en grundlig genomgång av tjänsten. Och då vill vi ju så klart ha era åsikter och tankar med.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>