Hem / Streamingtjänster / HBO Nordic inför “provperiod” till sista januari
HBO Nordic

HBO Nordic inför “provperiod” till sista januari

HBO Nordic:s lansering i Norden har tidigare har fått hård kritik från fansen på grund av avsaknad av provperiod, något som de flesta konkurrenter erbjuder. Att HBO dessutom har satt bindningstiden till 12 månader gjorde gapet mot konkurrenterna ännu större.

Nu har dock företaget delvis gett efter för kundernas önskemål och meddelar via ett mail till dess prenumeranter att man kan avsluta abonnemanget innan den 31:a januari om man inte är nöjd.

Ett utdrag från mailet finns nedan:

“Vissa av er har varit bekymrade över att ni inte kan prova tjänsten innan ni binder er till ett abonnemang. Vi har lyssnat. Därför kommer vi nu erbjuda er möjligheten att avsluta ert abonnemang före 31:a Januari 2013 utan kostnad eller ytterligare åtagande.

Det här erbjudandet är exklusivt för dem som registrerar sig för ett nyhetsbrev på hbonordic.com senast den 31:a December 2012.”