Hem / Nya TV-serier / Producent till “The Walking Dead” gör ny sci-fi serie
Gale Anne Hurd

Producent till “The Walking Dead” gör ny sci-fi serie

Gale Anne Hurd är verkställande producent för en av de största tv-serierna genom tiderna, “The Walking Dead”. Nu är hennes nästa projekt, Horizon, igång med förberedelserna, vilket ska vara en sci-fi serie som utspelas under andra världskriget.

Horizon ska handla om en FBI sekreterare som får reda på att hennes man kan ha dödats i en strid med ett rymdskepp i södra Stilla havet. Hon kommer göra allt för att ta reda på sanningen, och kommer så småningom bli den person som står mellan Jorden och en invasion från rymden.

Hurd kommer producera dramat och Bridget Tyler (‘Burn Notice’) ska skriva pilot-avsnittet.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>