Hem / Nya TV-serier / Summerburst 2013 som serie hos Pocket Entertainment
Pocket Entertainment gör serie av Summerburst 2013

Summerburst 2013 som serie hos Pocket Entertainment

Pocket Entertainment kommer, som enda svenska kanal, att visa avsnitt inför 2013 års upplaga av housefestivalen Summerburst. Serien, som produceras av SPG Media Group, omfattar sex avsnitt där bland annat 2013 års artister kommer att presenteras.

”Det kan knappast ha undgått någon att housemusiken snabbt blivit en av vår tids allra starkaste kulturyttringar och att svenska DJ’s är bland de främsta i världen. Vi på Pocket Entertainment är därför oerhört stolta över att, som enda svenska kanal presentera Inför Summerburst 2013 – en serie där du får möta stjärnorna bakom den återkommande succéfestivalen,” säger Håkan Lindhé, VD på Pocket Entertainment.

Det första avsnittet av “Inför Summerburst 2013” finns att se redan nu via pocketent.tv.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>