Hem / Nyheter / HBO med alternativ prenumeration
HBO Nordic

HBO med alternativ prenumeration

Efter att ha fått ta emot en hel del kritik från lanseringen och framåt väljer nu HBO Nordic att lägga till en prenumerationsmodell där man betalar 129/mån men har då ingen uppsägningstid. Det är ju verkligen goda nyheter och jag är helt övertygad att HBO kommer att vinna på det i längden. Förutom det lovar dom också att rulla ut allt material i HD under februari och ovanpå det möjlighet till att köra ut signalen via Airplay.

Utöver det så kommer det inom kort även att lanseras en xbox app och framöver även andra plattformar. Det är ju såklart jättebra att köra xbox, men att missa PS3’an igen är en miss, speciellt eftersom jag precis läste en rapport ifrån Netflix nordiska blog där dom sa att PS3’an var den största plattformen i USA och Globalt. Men vi får väl hoppas att den kommer snart även till PS3.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>