Hem / Nya TV-serier / Homes under the Hammer på BBC Lifestyle
Home under the Hammer

Homes under the Hammer på BBC Lifestyle

Alla som någon gång köpt ett hus eller en lägenhet vet hur spännande det är när man väl vunnit sista budet och börjar på riktigt planera vad man ska göra med sitt nya hem. Den 4:e Februari klockan 16 starta Homes under the Hammer på BBC Lifestyle där vi varje avsnitt får följa 3 stycken husköpare som köpt sina hem på auktion där objektet ofta är en oslipad diamant. Vi får sedan höra ifrån köparna vad dom tänkt göra och deras planer. Efter 3 månader återkommer vi för att se hur det gått och det är allt ifrån att vi möts av en byggarbetsplats till ett helt nytt hus.

Serien leds av fastighetsexperterna Martin Roberts och Lucy Alexander.

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>