Hem / Nyheter / Super HD till Netflix
Netflix Super HD ready

Super HD till Netflix

När man inte trodde att det skulle komma ännu en nyhet ifrån en av favorit playtjänsterna så annonserar Netflix att man nu i Sverige ska kunna köra SuperHD vilket gör det möjligt att strömma i 1080p. Men såklart så finns det ju ett litet krux och det är ett din internet-leverantör måste stödja Open Connect och hur tar ni reda på det? Enkelt, man går bara in på denna länk: https://signup.netflix.com/superhd så står det om din internetleverantör klarar det eller inte. Kan meddela att Banhof klarar det galant. Kostar ingenting extra utan är en tjänst som ingår i ditt vanliga abonnemang hos Netflix. I dagsläget stödjs följande enheter:

  • Sony Playstation 3
  • Apple TV med 1080p
  • Roku med 1080p
  • Nintento Wii U
  • Windows 8
  • Blu-Ray Spelare och Smart tv-apparater som stöder Netflix i 1080p-formetet

Netflix lovar att flera enheter är påväg.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>