Hem / Nya TV-serier / Farmville som Tv-serie?
Farmville som Tvserie

Farmville som Tv-serie?

Att film och tv-serie skaparna letar efter ny inspiration vitt och brett är ingen nyhet. Och att tv-spels industrin mer och mer får stå som inspirationsgivare är inte heller en nyhet. Men att man nu vänder blicken mot Facebook-spel är helt klart ett nytt tag.

Men nu är det klart att Zyngas Farmville ska bli tv-serie och det är inte någon mindre än Brett Ratner som står bakom rodret. Brett är en av 3 exekutiva producenter som siktar på att skapa en tecknad serie baserat på det otroligt populära facebook-spelet Farmville. Serien kommer att få halvtimmes-avsnitt och jag har lite svårt att se hur man ska få in odlingen i alla avsnitt, men Brett verkar inte det minsta orolig och säger:

FarmVille is one of the most exciting brands out there today and its cross-platform opportunities are endless

Inget tvbolag har signat upp sig ännu, men det lär vi få höra snart nu när det verkar bli verklighet och inte bara ett rykte. Apropå rykten så har det länge ryktats om en Farmville film med Toy Story skribenterna Joel Cohen och Alec Sokolow, men inget nytt där och med en tv-serie känns det som en film ligger långt borta.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>