Hem / Nya TV-serier / Killer Karaoke – American Idol möter Fear Factor
Killer Karaoke

Killer Karaoke – American Idol möter Fear Factor

När man har tv-serier som intresse så kollar man på mycket tv, man ser serier som passerar utan att man lägger märke vid dom och man stöter på riktiga stolpskott och så ibland så springer man på dom där guldserierna som gör att man inte kan göra annat än att sitta och vänta på nästa avsnitt.

Killer Karaoke är inte något av dom ovanstående kategorierna utan ligger i en helt egen kategori som jag helt enkelt inte förstår nöjet med, så med risk att plocka fler vuxenpoäng än att klaga på ungdomar som har fötterna på sätet på bussen, här är mina first impressions av Killer Karaoke.

Vad går serien ut på? Vi får varje avsnitt möta 6 deltagare som var och en har ungefär 90 sekunder på sig att sjunga deras sång. Utöver att dom ska sjunga så ska dom samtidigt klara av en utmaning som seriens programledare som är Steve-O från Jackass. Utmaningen kan vara allt ifrån att deltagaren kan bli attackerad av vakthundar iklädd en skyddsdräkts, nedsänkt i en vattentank med ormar eller få an lapdance av två överviktiga strippor. Och oavsett vad som händer så är det viktiga:

“No matter what happens, do not stop singing”

Hela “tävlingen” är en utslagsturnering där vinnaren får 10 000$. I den andra rundan när de tre kvarvarande deltagarna är kvar får gå upp på en stor skivspelare som snurrar fortare och fortare och börjar luta, sista deltagaren kvar vinner. En säsong är gjord, jag hoppas verkligen inte det kommer fler. Förnedrings-tv har aldrig varit sämre. Men för att kunna uppskatta guldkornen behöver man se botten ibland så därför kände jag att det var värt att visa upp. Se en av deltagarna här:

 

http://youtu.be/uKRlEJqI1mg

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>