Hem / Prylar / The Walking Dead Säsong 3 Limited Edition
The Walking Dead Season 3 BlueRay

The Walking Dead Säsong 3 Limited Edition

Senare i år kommer det en limited edition av Blu-ray utgåvan av säsong 3 med The Walking Dead. Och det är ingen tråkig steelcase-variant med lite behind-the-scenes bilder utan istället ett samarbete med McFarlane Toys som gjort en replika av The Governor’s Walker-huvud-akvarium. Som en “kul” grej kan man fylla själva boxens akvarium med vatten och lägga ned dom 5 medföljande zombie-huvudena och tända lampan och belysa det, allt för att skapa den där mysiga Governor-känslan i filmhyllan. Ett måste och ha, så fort den kommer ut gör vi en unpackaging video och lägger ut. Kommer senare i år.

Uppdatering 2013-08-29

Nu finns The Walking Dead säsong 3 Limited Edition att beställa från Webhallen och Amazon.

4 Kommentarer

Kommer den säljas i Sverige? Eller är det bara import som gäller?

Svara

Då kommer min fråga!
Går det att se på den här i Sverige på sitt ps3? Tänkte på region grejerna!

Tim

Svara

Hejsan Tim,

Tyvärr ser det ut som den är USA-klassad, dvs din PS3’a måste klara av region A för att spela upp den. Såhär skriver webhallen:

“OBS! Regionspärren är ännu inte satt så tills vidare flaggas produkten som en USA import. Fungerar endast i Blu-ray spelare som stödjer REGION A. Detta kan lyftas vid ett senare tillfälle.”

Sorry att inte kunna ge ett bättre svar
Chris

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>