Hem / Nyheter / Game of Thrones Säsong 3 – Nästan här..
Game of Thrones Season 3

Game of Thrones Säsong 3 – Nästan här..

Nu är det så man kan börja räkna timmar tills säsong 3 av Game of Thrones är här. Det känns som nivån på serier börjar nå ett klimax och att peppen på nya säsonger för serier är på en all-time-high. Själv yttrar sig min abstinens någonstans mellan funderingar på att köra kontoret i GoT-stil hela vägen till att sitta och pilla med att skapa ett eget sigill i HBO’s egna sigill-creator. För att skapa er ett eget sigill inför säsong 3 behöver ni bara springa över till: http://www.jointherealm.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>