Hem / Nya TV-serier / Hemlock Grove – ny serie med Bill Skarsgård på Netflix
Hemlock Grove

Hemlock Grove – ny serie med Bill Skarsgård på Netflix

Efter succén med House of Cards släpper Netflix inom kort den efterlängtade Hemlock Grove. Serien som är en skräck/thriller/Sci-Fi har premiär den 19 april, då samtliga 13 avsnitt från den första säsongen släpps samtidigt.

En av rollerna ska spelas av Bill Skarsgård, den tredje av bröderna som ska få visa upp sig för den amerikanska TV-publiken. Bill Skarsgård har tidigare medverkat i “Kronjuvelerna” och “I rymden finns inga känslor”.

Serien är baserad på en roman av Brian McGreevy med samma namn. En ung flicka har blivit brutalt mördad och hittas nära Godfreys gamla stålverket. Två av de misstänkta för mordet är Peter Rumancek, en 17-årig ​​zigenare som ryktas vara en varulv, och Roman (Bill Skarsgård).

Arvtagaren till Godfreys herrgård beslutar sig för att hitta mördaren.

1 kommentar

Ska bli riktigt spännande! Netflix tidigare serier (Lillyhammer och House of Cards) är ju riktigt bra..

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>