Hem / Nyheter / Futurama gör sin sista säsong
Futurama

Futurama gör sin sista säsong

Comedy Central har bestämts sig för att inte förlänga den populära tecknade serien, säsong 7 med sina 13 avsnitt blir den sista.

Det är ingen större chock för producenten David X. Cohen och skaparen Matt Groening, fadern till Simpsons. Då serien har blivit nedlagd förr, för att startat upp igen. Den sista tiden har de dock känt att serien redan är inne på sina bonusrundor.

Futurama har vunnit Emmy för “Outstanding Animated Program” både 2002 och 2011. Det 140:e och avslutande avsnittet kommer sändas den 4 september.

Källa: Inside TV

3 Kommentarer

Sjukt trist att höra då jag tycker att Futurama har mer att ge än Simpsons. Är ett fan av Simpsons också, men känner att den serien känns nu efter vad är det tjugo år (?) lite trött medans Futurama var en fräsch fläkt.

Men så blev det alltså inte då Futurama läggs ner (igen).

Svara

Jag kan inte annat än hålla med, även jag har The Simpsons som ett kärt minne, men det börjar mer och mer gå på sparlåga. Jag har inte personligen sett Futurama(vågar nästan inte erkänna det) Men den ligger med på min tvserie-bucket-list.

När det gäller nedläggningshotade serier så verkar ju Netflix visat vägen, så har vi tur kanske dom eller någon annan liknande leverantör plockar upp serien. Själv hoppas jag att Netflix ska plocka upp Firefly och göra en fortsättning 🙂

Chris på Tvserieguiden

Svara

@Chris: Åh, din lyckost som inte sett Futurama än! Du har ett gäng riktigt bra säsonger framför dig. Och efter det har du tre Futurama filmer att ta dig igenom också. 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>