Hem / Nya TV-serier / KISS + Hello Kitty = Sant
kiss hello kitty

KISS + Hello Kitty = Sant

Jo det är faktiskt sant och inget fördröjt aprilskämt.

Det legendariska hårdrocksbandet KISS och dess förgrundsgestalter Gene Simmons och Paul Stanley ska göra en ny tecknad serie ihop med “Hello Kitty”.

Det är det amerikanska TV-bolaget The Hub Network, som är det snabbast växande barn-TV bolaget idag, som tillsammans med KISS och det Japanska företaget Sanrio ska producera denna nya tecknade serie under arbetsnamnet “KISS Hello Kitty”.

Hello Kitty är en figur skapad av det japanska företaget Sanrio, och KISS är ett av de största hårdrocksbandet genom tiderna. KISS är ju även kända för sin marknadsföring av olika produkter kring sitt band, så detta är ytterligare ett knep att sprida sina produkter som kommer bestå av kläder, leksaker, elektronik, brevpapper och skolartiklar bland annat.

“Jag har känt till och tittat på The Hub dagligen tillsammans med mina tre barn, och det är ett perfekt sätt för oss att marknadsföra vårt starka varumärke till ännu en generation.” , säger Paul Stanley.

Den tecknade serien är just nu i början av sin produktion, där Gene Simmons kommer verka som exekutive producent. Den ska produceras av KISS Catalogue Ltd. och Sanrio.

Källa: The Futon Critic

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>