Hem / Nyheter / Säsong elva av 2 …(?) män är på gång
2 1/2 män

Säsong elva av 2 …(?) män är på gång

2 1/2 män kommer tillbaks för ännu en säsong, den elfte i ordningen, någon gång till hösten 2013. Men nu utan Angus T. Jones, den “lille” pojken Jake.

Angus T. Jones har den senaste tiden varit med sporadiskt i serien, så någon större förlust kanske det inte är? Han fick göra en “Pudel” för ett tag sedan, när han tyckte att man inte skulle titta på serien då den var allmänt dålig och spred dåliga budskap. Istället ska den 19-åriga Angus fortsätta med sina collegestudier.

De högst betalda TV-stjärnorna i USA, Jon Cryer och Ashton Kutcher skrev kontrakt för ytterligare en säsong, där det rapporteras att Kutchers lön ligger på ungefär 700 000 dollar/avsnitt. Jon Cryer har lite mindre…

Enligt rykten kommer serien eventuellt byta namn.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>