Hem / Nyheter / Amazon lägger ned Zombieland
Zombieland nedlagt

Amazon lägger ned Zombieland

Vi har tidigare skrivit om Zombieland, där Amazon planerade att göra en serie som fortsättning på filmen från 2009 där Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone och Abigail Breslin fanns i rollerna.

Efter att ha publicerat pilotavsnittet på sin streamingtjänst har serien inte fått det mottagande som de hoppats på och Amazon har därmed lagt ned projektet. Avsnittet har fått 3,7 av 5 möjliga, men även fått en hel del negativ kritik. Då Amazon tidigare har meddelat att user rating och feedback kommer spela stor roll i om de ska satsa vidare och göra en serie, har de efter bara en månad beslutat att lägga ner projektet.

Rhett Reese, som skrev manus till både filmen och detta första avsnitt, skyller på alla de fans som varit inne och sett avsnittet och sen gett sin bedömning av det. På sin Twitter skriver han:

Amazon vill inte kommentera vilka projekt som kommer fortsätta eller inte. De serier som får höga betyg just nu är; Those Who Can’t, Betas, Onion News Empire och Alpha House.

Se pilotavsnittet på Amazon (gratis).

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>