Hem / Nyheter / Jack Bauer återvänder i 24: Live Another Day
24 Live Another Day 2014

Jack Bauer återvänder i 24: Live Another Day

En av dom första serierna som jag kollade i ett sträck när dom kom ut var 24. Man kan i en återblick tycka vad man vill om serien, men när den gick hade den med sig ett tempo och ett sätt att producera tv-serier som nästan inte skådats tidigare. Efter en massa rykten om fortsättningar och långfilmer har nu Fox gått ut med nyheten att Jack Bauer kommer att återvända en sista gång under 2014 i en ny 24-serie som kommer att ha undertiteln “Live another day”.

Om ni undrar varför bilden säger 12 och inte 24 så har dom bestämt att hoppa över varannan timme så även om serien fortfarande utspelar sig under 24 timmar så kommer vi “bara” få se 12. Jag tycker iofs det låter som ett bra val eftersom det fanns ganska många konstigt snabba saker som hände i de tidigare säsongerna, speciellt i de senare säsongerna tycker jag att dom tog lite väl snabba vändningar. På det här sättet kommer dom kunna hålla lika högt tempo men kunna röra sig på större ytor och inte bli lika fastlåsta i den tighta tidsfaktorn.

24: Live Another Day kommer att produceras av 20th Century Fox Television och Imagine Television. Howard Gordon, Brian Grazer och Kiefer Sutherland kommer att vara Exekutiva Producenter och är planerad att ha premiär sommaren 2014, så ett tag kvar….Men den som väntar på något gott

6 Kommentarer

När kommer 24 season 9 tillbaka

Svara

Hejsan Adam,

Säsong 9 har preimär den 5:e Maj i USA. Vi har inte fått något datum eller information om den kommer att visas på någon kanal i Sverige ännu tyvärr.

Med vänlig hälsning,
Chris

Svara

Viaplay kommer att visa avsnitten inom 24 timmar efter de har sänts i USA.

Svara

När den visas på Viaplay så hoppas jag att den har svensk text.

Svara

Det kommer med stor sannolikhet att komma med svensk-textning

Svara

Hade premiär på Viaplay 6/5, går fortfarande att se om man har viasat förstås.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>