Hem / Nya TV-serier / Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. blir TV-serie
Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. - Teaser

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. blir TV-serie

I Agents of S.H.I.E.L.D. gör Clark Gregg en repris på sin roll från The Avengers som agent Phil Coulson, när han samlar ihop en grupp av agenter från den världsomspännande brottsbekämpande organisationen känd som S.H.I.E.L.D. Tillsammans undersöker de det nya, det främmande och det okända över hela världen, för att skydda de vanliga från det ovanliga.

ABC Studios projekt baseras på Marvel Comics hemliga underrättelsetjänstsorganisation som har medverkat i otaliga filmer, som Iron Man, Captain America och The Ultimates, sedan det infördes på 1960-talet. Den militära brottsbekämpande myndighetens förkortning står för “Strategic Hazard Intervention Espionage Logistic Directorate”, alltså “Strategiska Risk Ingripande Spionage Logistiska Direktoratet”…

Förutom Clark Gregg medverkar bl.a. Cityakutens Ming-Na, Brett Dalton från Killing Lincoln, och Nashvilles Chloe Bennet.

Serien är utvecklad av Joss Whedon och kommer produceras av ABC.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>