Hem / Nyheter / Netflix tappar hundratals filmer och TV-serier
Netflix vs WB

Netflix tappar hundratals filmer och TV-serier

Streamingtjänsten Netflix blev den 1 maj av med uppemot 1800 filmer och TV-serier från Warner Bros, MGM och United Artists.

Beskedet kom just när Netflix gick ut med att de har “all-time high” i antalet prenumeranter. Orsaken är att Warner ska starta en egen streamingtjänst, för att tävla om den växande marknaden.

Enligt Netflix ska inte deras användare oroas sig, då de redan idag kommer lägga till cirka 500 nya titlar.

2 Kommentarer

Skall alla filmbolag skaffa sin egen streeming ? Oroväckande då är det tillbaka til nedladdning igen, man kan ju nte betala 5-6 månadsavgifter till olika bolag det är ju helt fel väg att gå.

Svara

Tyvärr kommer det nog bli en sån fragmentering i alla fall i början. Men jag tror att det kommer att lösa sig själv när alla de olika bolagen inser att dom inte kan göra det på egen hand. Personligen tror jag att det kommer att sluta med att en aktör som tex. Google eller Apple kommer att kunna samla de flesta leverantörerna under sig och erbjuda ett mer komplett sortiment. Lite som Spotify gör med musik.

/Chris på Tvserieguiden

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>