Hem / Nyheter / TiVo® snart tillgänglig i Sverige – Com Hems största satsning någonsin
Com Hem-TiVo

TiVo® snart tillgänglig i Sverige – Com Hems största satsning någonsin

Nu skrider Com Hem till verket med sin största satsning genom tiderna, de tar TiVo-tjänsten till Sverige och presenterar ett helt nytt sätt att se tv.

TiVo är en hårddiskbaserad inspelningsapparat för TV och finns i USA, Australien, Kanada, Mexiko, Taiwan och England. I november 2010 införskaffade Canal Digital ett avtal med TiVo som möjliggjorde produkten till de nordiska länderna.

Den 25 juni 2012 annonserade Com Hem ett exklusivt samarbetsavtal med TiVo, vilket innebar att Com Hem fick exklusiv rätt att använda TiVos produkt och teknik i Sverige. Sedan dess har Com Hem ägnat ett år åt att utveckla gränssnitt och funktionalitet i den TiVo-tjänst som når den svenska marknaden under sommaren.

Man kommer ha tillgång till 160 kanaler, varav fler än 20 i HD, livesport, Play och en filmbutik med premiärer. Du kan göra en personliga spel-lista, en unik funktion på marknaden där du snabbt kan hitta dina favoritserier, skådespelare och regissörer. Det blir möjligt att spela in upp till 500 timmars innehåll, kontinuerligt, med upp till tre samtidiga inspelningar i HD-kvalitet. Detta ska inte påverka bredbandshastighet av TiVo-tjänsten med bredband från Com Hem.

TiVo från Com Hem kommer också att innefatta TiVoToGo™, en tjänst som gör att du kan titta på innehåll i din dator, mobiltelefon eller surfplatta liksom att använda de här enheterna till att styra din TiVo-box från var du än befinner dig. När du inte är hemma kan du använda mobilen eller surfplattan som en fjärrkontroll för att spela in program på din TiVo.

Idag den 15 maj, öppnar Com Hem förhandsregistrering, där 20 personer kan bli bland de allra första i Sverige att prova TiVo i fyra veckor, med ett VIP-abonnemang. Som tack för hjälpen behåller man TiVo-boxen inklusive alla kanaler som Com Hem har att erbjuda i 12 månader.

Mer information om TiVo från Com Hem finns att få via comhem.se

Läs mer om

,

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>