Hem / Nya TV-serier / Snart kommer kriminalserien Those Who Kill
Those who kill

Snart kommer kriminalserien Those Who Kill

Det amerikanska TV-bolaget A&E Network har köpt in en ny kriminalserie från Fox21 och Imagine Television som heter Those who kill, som är baserad på den populära danska serien Den som dræber, av författaren Elsebeth Egholm.

Den första säsongen kommer bestå av tio entimmes avsnitt, och huvudrollerna kommer spelas av Chloë Sevigny (“Portlandia,” “Big Love”) och James D’Arcy (“Hitchcock,” “Cloud Atlas”). Produktionen ska starta i höst och serien kommer ha premiär någon gång under 2014 på A&E Network.

Serien kretsar kring Catherine Jensen (Chloë Sevigny), en nyexaminerad och otroligt smart kriminalpolis som spårar seriemördare. Jensen försöker även komma till rätta med sitt förflutna genom att fortsätta att undersöka sin styvfar som hon misstänker kan vara en seriemördare, och leta efter sin bror som försvann när han var sexton år gammal.

Bob DeBitetto är President och General Manager för A&E Network säger att Those Who Kill inte är en serie om seriemördare, utan mer ett djupt porträtt av två intressanta men sårade individer vilka finner en gemenskap utifrån deras egna mörka förflutna.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>