Hem / Nya TV-serier / True Blood + Six feet under = True Detective?
True Detective HBO

True Blood + Six feet under = True Detective?

När till slut trailern för HBO’s nya satsning True Detective landade så blev ju inte peppen mindre för serien. Rent stilmässigt känns det som dom hämtat väldigt mycket inspiration ifrån miljön som är i True Blood. Men så började tv-seriehjärnan att arbeta på högvarv och jag började inse att det fanns en till serie som den hämtat lite inspiration ifrån. Så jag satte ihop bilden ovan och det kan ju inte bli fel när man blandar en del True Blood och en del Six Feet Under rent stilmässigt.

Första säsongen kommer 2014 och kommer att bestå av 8 avsnitt. Att första säsongen inte har mindre än Matthew McConaughey och Woody Harrelson i huvudrollen gör ju det inte sämre.

Serien utspelar sig i Louisiana där de två detektiverna Martin Hart (Harrelson) och Rust Cohle (McConaughey) möts när dom båda jagar en seriemördare. Serien utspelar sig under den 17 år långa jakten och det kommer att hoppa mellan tiden när det första mordet skedde 1995 och till nutid.

Se den nysläppta trailern här endan:

 

Se även en fullskärmsbild på vad vi menar med en del True Blood och en del Six Feet Under

 

True Detective

True Detective

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>