Hem / Nyheter / Sylvester Stallone i Rambo TV-Serie
Rambo

Sylvester Stallone i Rambo TV-Serie

Sylvester Stallone är i förhandlingar med Avi Lerner (Rambo, The Expendables) från filmbolaget Nu Image för att producera en TV-serie baserad på filmen Rambo, enligt eOne. Stallone ska främst fungera som rådgivare, men eventuellt även reprisera sin roll från filmerna.

VD på eOne Television, John Morayniss:

“Vi är stolta över att tillsammans med en känd producent som Avi och Nu Image, att göra filmprojekt till TV-serier genom Avi´s långfilmsexpertis och eOne´s produktionskapacitet borgar för ett mycket bra partnerskap. Rambo-fans finns över hela världen och vi är övertygade om att denna serie kommer lyckas.”

Nu Image VD, Avi Lerner, säger att han är glad över att få samarbeta med Entertainment One som ofta gör högkvalitativa program till sina partners runt om i världen. Och tillägger att han är entusiastisk över att arbeta tillsammans med sin gode vän Sly igen.

Vi får återkomma med uppgifter när vi vet mer om projektet.

http://youtu.be/PiIWdTuKJho

Via comingsoon.net

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>