Hem / Nyheter / AMC lägger ner The Killing, igen
The-Killing-läggs-ner

AMC lägger ner The Killing, igen

TV-serien The Killing avbröts av AMC förra sommaren, men tack vare en affär mellan AMC, Netflix och Fox TV Studios gjordes en tredje säsong med 12 nya avsnitt.

Tyvärr lyckades aldrig den nya säsongen komma upp i de tittarsiffror som man hoppats på, vilket gjort att AMC har beslutat sig för att lägga ner serien för gott.(?)

En representant för AMC har bekräftat;

“Vi har gjort det svåra beslutet att inte gå vidare med en fjärde säsong av The Killing. Vi vill tacka våra fantastiska partners på Fox Television Studios,  manusförfattaren och exekutive producenten Veena Sud, de extraordinära skådespelarna och alla de hängivna fansen.”

I den amerikanska versionen spelas huvudrollerna av Mireille Enos och Joel Kinnaman, två kriminalare i Seattle. Serien är baserad på den danska TV-serien Forbrydelsen (svenska Brottet) som skapades av Søren Sveistrup.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>