Hem / Nyheter / Jodie Foster regisserar Netflix House Of Cards säsong 2
House Of Cards S2

Jodie Foster regisserar Netflix House Of Cards säsong 2

Netflix tar hjälp av Jodie Foster ännu en gång, efter att hon har regisserat avsnittet “Lesbian Request Denied” i den första säsongen av serien Orange is the New Black. Nu ska hon även regissera ett avsnitt i säsong två av den hyllade serien House Of Cards.

Jodie Foster som varit skådespelare sedan barndomen, började sin regidebut med ett avsnitt ur Tales from the Darkside, en serie från HBO i samma anda som The Twilight Zone. Därefter har hon regisserat filmerna Little Man Tate, Home for the Holidays och The Beaver.

Exekutiva producenten David Fincher regisserade de två första avsnitten i den första säsongen av House of Cards, men kommer inte regissera något avsnitt i nästa säsong. Däremot kommer seriens två stjärnor, Kevin Spacey och Robin Wright, regissera minst ett avsnitt vardera. Robin Wright har ingen tidigare erfarenhet medans Kevin Spacey har regisserat filmerna Albino Alligator och Beyond the Sea.

Säsong 2 är beräknad att ha premiär i början av 2014.

Länk till Netflix/House Of Cards

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>