Hem / Nya TV-serier / Naked and afraid
Naked And Afraid

Naked and afraid

Så har premiäravsnittet av Discovery Channels nya överlevnadsprogram, Naked and Afraid gått och jag måste säga att det var riktigt bra. Jag hade tyvärr ganska låga förväntningar och hade föreställt mig en massa scriptat reality-show-tjaffs. Istället får vi följa en man och en kvinna och deras otroliga insatser för att överleva utan någonting i en av de mest ogästvänliga ställena på jorden. Riktigt sevärd och känns helt klart äkta på alla plan.

Se den på Discovery Channel eller läs mer om serien här: http://www.discoverychannel.se/program/naked-and-afraid

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>