Hem / Nyheter / Netflix dubblar investeringarna i egenproducerade program
Ted-Sarandos_Netflix

Netflix dubblar investeringarna i egenproducerade program

Netflix innehållschef Ted Sarandos, säger att företaget kommer fördubbla sina investeringarna till egenproducerade program de kommande åren.

Deras satsning på egenproducerat material har blivit mycket framgångsrikt, och de har blivit först med att bli Emmy nominerade för serier vilka endast finns som webb-tv. Det är Arrested DevelopmentHemlock Grove och House of Cards som sammanlagt har fått 14 nomineringar.

Angående konkurrensen med andra TV-bolag sade Sarandos att Netflix har sin nisch. “Vi gör inte sport, nyheter eller tävlings shower. Vi kommer att fortsätta bli bättre på det vi gör.”

Emmy Awards är TV-världens motsvarighet till biofilmernas Oscar, och den 65:e Emmygalan äger rum i Los Angeles den 22 september i år.

Via THR

[…] Award är TV-världens motsvarighet till biofilmernas Oscar, och en nyhet för i år var att även serier producerade för webb-TV kunde bli […]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>