Hem / Nya TV-serier / Bradley Cooper gör Limitless till TV-serie
Limitless

Bradley Cooper gör Limitless till TV-serie

Thrillern Limitless som kom 2011 med Bradley Cooper i huvudrollen, är på gång att bli en TV-serie.

Relativity Television, vars moderbolag Relativity producerade långfilmen, har tillsammans med Bradley Cooper och Georgeville TV kommit överens om att göra Limitless till en serie. Detta meddelades på TV och underhållningsmässan Mipcom i Cannes under helgen.

Cooper kommer att fungera som exekutive producent, tillsammans med Leslie Dixon och Scott Kroopf.

I filmen spelade Bradely Copper en kämpande författare som får tag i ett mystiskt piller, vilket gör det möjligt att utnyttja sin hjärnas kapacitet till 100 procent. Han blir nu ett smart och känt finansgeni, vilket gör att han hamnar i en mängd farliga situationer. En annan framträdande roll i filmen spelades av Robert De Niro.

Via Variety.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>