Hem / Gränslandet / Jesse’s Revenge – Breaking Bad, you will be missed *SPOILERS*
Jesses Revenge - Breaking Bad

Jesse’s Revenge – Breaking Bad, you will be missed *SPOILERS*

Ok, jag börjar med att säga att här nedan kommer det en del *spoliers* så har ni inte sett klart Breaking Bad, läs inte mer nu!

 

Jag har nu sista avsnittet bakom mig.. Fem säsonger av en serie som utan tvekan är en av dom bästa jag sett. Jag började se Breaking Bad ganska sent, det hade gått 3 säsonger och alla jag känner prisade den så mycket att jag blev rädd att jag skulle ha för höga förväntningar när jag väl skulle sätta mig och kolla. Men så satt jag mig till slut och bestämde mig för att kolla ikapp, två gånger började jag kolla och la av efter två avsnitt. Jag var verkligen förvånad att alla tyckte den var så bra och jag tyckte den var på sin höjd ok… Men så bestämde jag mig efter påtryckningar att jag skulle ge första säsongen en chans. Och som ni säkert förstår så blev serien en resa utöver det vanliga och som växte avsnitt för avsnitt till en av dom bästa serier jag sett.

Men nu är den över och jag måste säga att slutet är så bra som ett slut kan bli, det finns inget slut som kommer att göra mig helt glad annat än att det beslutas att det blir 3 till säsonger 🙂 Men så slutade det och Slacktory har gjort en uppföljning vad som händer Jesse efter han åker iväg.. Så när suget efter mer Jesse Pinkman blir för stort, kolla på Jesse’e Revenge:

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>