Hem / Nyheter / Star Trek Webbserie
Star Trek Continues

Star Trek Webbserie

Star Trek Continues är en webbserie skapad och framförd av fans, utan någon som helst tanke på vinstintresse.

Serien är gjord som en fortsättning på originalserien från 60-talet för att slutföra dess två sista år. Det första avsnittet sändes i maj 2013, och Star Trek-fans från hela världen har hyllat serien för sin exakthet gällande apparater, belysning, filmning och hur bra skådespelarna är. Den är till och med filmad i 4:3 format. TV-bolaget CBS som äger alla rättigheter till Star Trek har gett dessa fans sin tillåtelse, vilket har blivit mycket uppskattat.

Star Trek Continues är regisserad av Vic Mignogna som även spelar Kapten James T. Kirk, och Grant Imahara (från Mythbusters) spelar Hikaru Sulu samt Chris Doohan som “Scotty”, vilket är passande då hans far, James Doohan, spelade samma karaktär i originalserien. I det första avsnittet, Pilgrim of Eternity, får man även se en av 60-talets gästskådespelare, Michael Forest som Apollo.

Här kan ni se hela det första avsnittet från webbserien

Mer information finns här: Kickstarter.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>