Hem / Nya TV-serier / Två nya deckarserier på Viasat Crime
The Blue Rose_Mr & Mrs Murder

Två nya deckarserier på Viasat Crime

I november kommer två deckarserier, Mr and Mrs Murder och The Blue Rose, ha premiär på Viasat Crime.

Mr and Mrs Murder handlar om ett gift par i Melbourne Australien. Deras gemensamma företag gör rent efter brottsplatser där de hittar ledtrådar och bevis som polisen missat. Detta leder till att de blir amatördetektiver som börjar leda sina egna utredningar i hopp om att lösa brotten som begåtts. Deras nära förhållande som man och hustru leder till en hel del komiska situationer.

The Blue Rose utspelar sig på Nya Zeeland. En dag blir Jane March vikarie på en advokatfirma, men får reda på att den hon ersatt, Rose, inte är sjuk i influensa utan istället är död. Rose bästa vän Linda misstänker att kvinnan har blivit mördad vilket leder till att hon tillsammans Jane och några andra arbetskamrater börja undersöka saken närmare, de kommer då en stor korruptionshärva på spåren. The Blue Rose är namnet på arbetskamraternas deckarliga.

Premiärdatum för serierna är; The Blue Rose den 4 november kl 22.00 och Mr and Mrs Murder den 20 november kl 22.00 på Viasat Crime.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>