Hem / Nya TV-serier / CW gör TV-serie av The Avenger
The Avenger

CW gör TV-serie av The Avenger

CW utvecklar en serie tillsammans med CBS Television Studios och Conde Nast Entertainment som bygger på Paul Ernsts seriehjälte från 1939, The Avenger.

Den ska skrivas av Deric Hughes och Benjamin Raab vilka tillsammans även gjorde TV-serien Warehouse 13.

The Avenger var namnet på en seriefigur som publicerades i s.k. kiosklitteratur mellan 1939 och 1942, och handlar om de äventyr Richard Benson råkar ut för. Efter att hans fru och dotter blivit mördade genomgår Benson en förvandling, håret blir vitt och ansiktet kan omformas. Han börjar använda sin förmåga för att jaga de kriminella personer som ligger bakom familjens död. Den ska inte förväxlas med filmen från Marvel, The Avengers.

TV-serien kommer bli en uppdaterad version av den 75-åriga seriehjälten, och beskrivs som en biopunk-version. I denna nya version som kommer till CW är det inte pappan som överlever och vars äventyr vi får följa utan det är dottern, Alice.

Via tvrage.com

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>