Hem / Nyheter / Den svenska premiären av The Walking Dead säsong 4
The Walking Dead - Kanal 9

Den svenska premiären av The Walking Dead säsong 4

Vi har fått massor av förfrågningar om när säsong fyra ska börja sändas, nu vet vi! På Kanal 9, söndagen den 29 december Klockan 22.00 sker den svenska premiären för den fjärde säsongen av The Walking Dead!

Säsongspremiärens första avsnitt heter ”30 days without an accident”. Rick går ute i solen en lugn och varm dag, han svalkar sig med vatten och vattnar den trädgård de anordnat. Allt verkar lugnt, men fara lurar överallt och utanför fängelsets portat finns ett dussintal zombies vilka har samlats under natten, bland dessa finns en med blodiga ögon…

http://youtu.be/FicUNyzJcCc

Via Kanal9play.se

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>