Hem / Humor / Ståuppkomiker instängda i Comedy Centrals 24-timmarsmaraton
Comedy Central

Ståuppkomiker instängda i Comedy Centrals 24-timmarsmaraton

Idag klockan 12.00 stängdes ståupp-komikerna Martin Soneby och Petter Bristav in i ett rum med en TV, för att titta på Comedy Central i 24 timmar. Deras uppgift är att löpande kommentera programmen de ser genom sociala medier, men de kommer också utsättas för ett flertal uppdrag och prövningar. Ett antal gäster kommer även på besök, bland andra ståuppkollegor, kändisbloggare och världsmästaren i munspel.

Maratonet genomförs i samband med att Comedy Central under november utökar sina sändningstider och börjar sända dygnet runt på egen kanalplats.

Martin Soneby är känd från tv-program som Parlamentet, Ballar av Stål och Roast på Berns och medverkar regelbundet i P3. Petter Bristav har jobbat med tv-program som 112 Aina, Partaj och Cirkus Möller och driver tillsammans med Soran Ismail och Aron Flam podcasten TSKNAS. Både Martin och Petter uppträder regelbundet på ståupp-scener runt om i Sverige.

Tittarna kommer att kunna hålla kontakt med rummet i sociala medier under hashtaggen #cc24, och följa hela dygnet via en livesändning på www.comedycentral.se/cc24

Fram till torsdag klockan 12.00 kan du följa och interagera med Comedy Centrals 24-timmarsmaraton här:

www.comedycentral.se/cc24
twitter.com/comedycentralSE
twitter.com/martinsoneby
twitter.com/petterbristav
Instagram: comedycentralse

Några av de TV-serier som kanalen sänder är bl.a. Archer, Friends, Futurama, South Park, That ’70s Show och Third Rock From the Sun.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>