Hem / Nyheter / The Killing återuppstår ännu en gång
The Killing S4

The Killing återuppstår ännu en gång

Netflix har beställt sex nya avsnitt av TV-serien The Killing från FOX TV Studios, som blir den fjärde och avslutande säsongen, där Mireille Enos och Joel Kinnaman återkommer i sina roller som polisdetektiver i Seattle, i ännu en mordhistoria.

Detta är den tredje gången som The Killing lyckats komma tillbaks från en nedläggning, vilket förmodligen blir den sista(?). The Killing avslutades första gången 2012 efter två säsonger på AMC, för att sen återuppstå när Netflix gick in som kompanjoner. Men tidigare i år, efter låga tittarsiffror, beslöt AMC att ännu en gång stänga ner serien.

När Fox TV Studios och seriens skapare Veena Sud kom med ett förslag om ytterligare avsnitt väcktes Netflix intresse. Dessa avsnitt kommer endast finnas tillgängliga för Netflix prenumeranter, och som vanligt släpps dom på ett bräde, men vilket datum det blir är ännu inte bestämt. Produktionen kommer starta någon gång under februari nästa år, i Vancouver.

Fox TV Studios VD, David Madden säger:

“It’s a true testament to The Killing creator Veena Sud, and the stellar cast led so compellingly by Mireille Enos and Joel Kinnaman, that fans remained so passionate about the show. We’re gratified that our partners at Netflix recognized this.”

Via variety

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>