Hem / Nya TV-serier / TV-serie baserad på Handen som gungar vaggan
Handen som gungar vaggan

TV-serie baserad på Handen som gungar vaggan

Thrillerfilmen från 1992 Handen som gungar vaggan, där en attraktiv barnflicka terroriserar en familj, är i startgroparna att bli en TV-serie.

The Hollywood Reporter rapporterar att Daniel Loflin som gjort serien Supernatural, har dragit igång projektet och ska skriva samt verka som producent. Han har gått ihop med TV-bolagen ABC Family och Radar Pictures där Radars ägare Ted Field, som även var exekutive producent till filmen, och Mike Weber kommer verka som exekutiva producenter till TV-serien.

Thriller och skräck är ju en het trend inom TV genren för tillfället, som The Walking Dead från AMC och American Horror Story från FX, samt ABC Family som nyligen meddelade att de just nu spelar in en ny skräck/thriller-serie, The Final Girls, med Jamie Lee Curtis i huvudrollen.

Trailer från filmen, med Rebecca De Mornay som den farliga barnflickan.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>