Hem / Nya TV-serier / BoJack Horseman – Animerad Netflix orginalserie
BoJack Horseman

BoJack Horseman – Animerad Netflix orginalserie

Netflix original serie BoJack Horseman är en ny animerad TV-serie i tolv avsnitt med premiär i mitten av 2014.

Bojack Horseman är den ironiska berättelsen om en häst som är en föredetta TV kändis, där Bojack (Will Arnett) har försökt att hitta sin väg genom ett virrvarr av självförakt, whisky och misslyckade relationer. Nu, med hjälp av sin mänskliga medhjälpare Todd (Aaron Paul) och hans katt-agent Caroline (Amy Sedaris) försöker Bojack göra comeback i underhållningsbranschen.

Bojack Horseman skapades av Raphael Bob-Waksberg och produceras av Michael Eisners Tornante Company. Rösterna görs av Will Arnett (Arrested Development, Dumma mig), Aaron Paul (Breaking Bad) och Amy Sedaris (Strangers With Candy). Bojack ritas av grafikern Lisa Hanawalt och kommer att animeras av Shadow Machine.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>